eTwinning @ GO! Handelsschool Aalst

Sinds vorig schooljaar werken de leerkrachten Engels met eTwinning. Ze begonnen met een Carnavalproject met een school uit Brussel, werkten een Cross Border Book Club uit en vonden een school in Istanbul waarmee ze samenwerkten met de laatstejaars die naar Istabul op laatstejaarsreis gingen.
 
Dit jaar werken de leerlingen van 6 Verkoop al sinds september aan een Zero waste project (met de school uit Brussel waarmee we al samenwerkten). Tijdens de lessen Engels, PAV (Project Algemene Vakken), Verkoop en Nederlands gaan de leerlingen hiermee aan de slag. Meer info over dit project vind je hier: https://www.facebook.com/pg/handelsschool.aalst/photos/?tab=album&album_id=1354159238077770
 
eTwinning projecten rond foto's en social media (Instaphoto), rond budgetbeheer (Young people manage their budget)en global warming (the world is ours) zijn gestart in februari.
 
Dit jaar gaan de laatstejaars op reis naar Budapest. Uiteraard vonden we via eTwinning een school die bereid was mee te werken aan dit project en met onze leerlingen schriftelijk en mondeling te communiceren over het leven in Budapest en de culturele en politieke verschillen tussen ons land en Hongarije.
 
Wegens de coronamaatregelen konden we onze eTwinning projecten niet afwerken zoals we wilden. We werkten wel verder aan de projecten The world is ours en Zero Waste Challenge. Resultaten van deze projecten kan je vinden op onze Faceboekpagina en op de website die de leerlingen van 6 Verkoop voor het Zero waste project maakten: https://dehandelsschoolaalst.sharepoint.com/sites/ZeroWasteChallengeeTwinningProject2