Join Le CLUB! Comité Lezers Und Booklovers

21 juni 2018

Op school zijn er wekelijks activiteiten voor de leerlingen en collega's tijdens de middagpauze:

Op maandag kan er gevoetbald worden met de Traders Cup, op vrijdag kan je met de Schalkse Schakers meespelen, en vanaf volgend jaar kan je ook op dinsdagmiddag gezellig een boek of tijdschrift komen lezen in Le Club in lokaal 222.

Le Club is een leesclub voor alle leerlingen & collega’s in alle talen: Frans, Nederlands, Duits en Engels. Vandaar ook onze naam, waarin je deze vier talen herkent. Join le Club, omdat lezen je wereld verruimt!

Elke dinsdagmiddag: My Tuesday is fully booked! 

Samen lezen we in lokaal 222, waar er 2 boekenkasten vol boeken staan. Je vindt er boeken in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. De leerkracht zorgt voor een kopje thee en koekjes, samen zorgen we ervoor dat we onze fantasie de vrije loop laten, dat we ons brein sterker maken en stress verminderen!

Om deze reden zijn we op zoek naar Engelse boeken en tijdschriften. Wie nog toffe exemplaren heeft (mag ook in Nederlands, Frans of Duits zijn) en deze niet meer moet hebben, mag ze meebrengen en bezorgen aan Marianne Gees, op het secretariaat of leerlingenbegeleiding!

Hopelijk kunnen we volgend jaar alle leerlingen en collega's eens verwelkomen met een kopje thee en een koekje!

Toerisme - Onthaal & Public relations - Handel - Boekhouden - Verkoop - Informatica - Talen