Flexiklas 2de graad Verkoop (BSO)

17 juni 2018

Al gehoord van flexiklassen? Dit zijn klassen waarin leerlingen per graad les krijgen en waarin bovendien niet één maar verschillende leerkrachten de leerlingen individueel begeleiden.

 

De flexiklas die wij op onze school vanaf september 2018 inrichten, is wellicht iets voor jou als je zin hebt in een andere manier van les volgen, als je een beetje last hebt van puberkriebels of school soms een beetje saai vindt. Is het moeilijk voor jou om je 8 uur lang te concentreren in de klas, wil je graag zelf aan de slag gaan met het lesmateriaal en wil je graag jouw leertraject zelf in handen nemen?

 

Dan is de flexiklas van het 3e en 4e jaar in de richting Verkoop je op het lijf geschreven!

 

De leerkrachten van de nieuwe flexiklas stellen jou met veel enthousiasme ons nieuw project voor samen met de andere vakleerkrachten, de leerlingenbegeleiding en het directieteam.

 

Jouw talenten worden in de kijker gezet in een moderne en aangename leeromgeving. In de flexiklas kan je op jouw tempo werken, onder begeleiding van drie enthousiaste leerkrachten. Samen met de leerkrachten en leerlingen vormt de flexiklas een moderne community waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.

 

Heb je interesse in de studierichting Verkoop, aangeboden in de flexiklas?

Neem contact op via info@handelsschoolaalst.be of 053/72.91.01. Je kan je ook inschrijven, laten rondleiden door de school en een kijkje nemen in de nieuwe flexiklas tot 5 juli en van 23/8 tot 31/8 op weekdagen van 11u tot 17u en op zaterdag van 11u tot 15u.

In het album https://www.facebook.com/pg/dehandelsschool.aalst/photos/?tab=album&albu... op Facebook kan je het reilen en zeilen van de nieuwe flexiklas volgen!

Toerisme - Onthaal & Public relations - Handel - Boekhouden - Verkoop - Informatica - Talen