20 april: InfoAvond en City Light Run

15 maart 2018

Op vrijdag 20 april laten we onze schoolpoort open staan na de lessen: van 17u tot 22u is iedereen welkom om onze school, haar studierichtingen en projecten beter te leren kennen.

Uiteraard is iedereen welkom om een praatje te slaan met leerkrachten, ondersteunend personeel en de directeur. Of misschien willen jullie elkaar wel beter leren kennen, of eens komen kijken welke studiemogelijkheden er volgend schooljaar voor jou of voor jouw kind zijn bij ons op school.

City Light Run: Om 20u30 verzamelt ons MOS-team (Milieuzorg Op School) alle enthousiaste lopers en stappers aan het MOS-standje op de speelplaats. We gaan immers deelnemen aan de City Light Run, een toer van 6 km die ook doorheen onze school loopt. Wij hopen uiteraard dat we met veel sportievelingen naar de start kunnen gaan om deze 6 km uit te lopen of te stappen.

Inschrijvingen: Als je graag wil deelnemen aan de City Light Run, dan stuur je via PB of naar info@handelsschoolaalst.be een bericht met je naam, adres, e-mail en geboortedatum. Zo kan iedereen samen ingeschreven worden.

Meer info: https://www.facebook.com/events/169299163812167/

Toerisme - Onthaal & Public relations - Handel - Boekhouden - Verkoop - Informatica - Talen