OpenAvond en InfoAvond op 20/4 vanaf 17u

20 december 2017

Op deze OpenAvond en InfoAvond tonen collega's en leerlingen van GO! De Handelsschool Aalst je wat je zoal op onze school kan leren en beleven. Vanaf 17u kan je je laten verbazen, verrassen én inschrijven!

 

Doorlopend vanaf 17u:

- Onze laatstejaars laten je zien hoe ze hun eindwerk voorbereiden en wat het resultaat ervan is. Voor hun geïntegreerde proef (GIP) moeten ze immers de geziene leerstof in praktijk omzetten, en dat is geen makkelijke opdracht! Zo kan je bijvoorbeeld naar de boekenbeurs van de leerlingen van 6 Secretatiaat-Talen gaan!

 

- De vakleerkrachten tonen aan de hand van lesmateriaal hoe de lessen bij ons op school verlopen.

 

- De leerlingen van Onthaal en Public Relations De Handelsschool Aalst staan gewoontegetrouw klaar om je een rondleiding doorheen de school te geven.

 

- In het Handelsschoolcafé kan je terecht voor een hapje en een drankje. Loop je mee met de City Light Run? Dan kan je hier even rusten.

 

 

20u30: Het MOS-team (Milieuzorg Op School) werkt ook rond gezondheid en neemt je mee op sleeptouw doorheen Aalst. Het parcours van de City Night Run die dezelfde avond plaats vindt, loopt door onze school, en wij lopen mee. Om 20u30 vertrekken we samen naar de Hopmarkt om mee te lopen.

 

 

Vanaf 21u:

- De deelnemers van de City Light Run krijgen een bekertje water en een hapje aangeboden.

 

 

Toerisme - Onthaal & Public Relations - Handel - Informatica - Verkoop - Boekhouden - Secretariaat & Talen