English Theatre Company voor TSO in CC De Werf

05 februari 2017

Al enkele jaren nodigt de vakgroep Engels ETC English Theatre Company uit om de leerlingen en collega's te plezieren met amusante interactieve toneelstukken waarin cultuur, muziek, toneel, literatuur het publiek en de spelers met elkaar verbinden.

De leerlingen van de 3de graad zagen het stuk Halcyon Days, waarin een dievegge door Shakespearian magic verkleed als jongen op de bühne van Shakespeare's Globe Theatre terecht komt. Zijn quotes vliegen ons om de oren, maar gelukkig bekeken wij deze allen al tijdens de lessen Engels.

Voor de leerlingen van de 2de graad brachten de drie acteurs van ECT 'William B', een stuk over een doodgewone jongen die verliefd is op een meisje en droomt over een leven als rockster, held of acteur...

De leerlingen van 1 en 2 Handel keken naar 'Just Another Blockbuster', waarin een klein filmbedrijfje door een fout van de post een brief krijgt van Spielberg, die bestemd is voor een ander bedrijf. De acteurs gaan toch op zoek naar dé beste film. Onze leerlingen hielpen hen graag bij deze zoektocht.

Filmpjes vind je ook op ons You Tube-kanaal Handelsschool Aalst.

Toerisme, Onthaal & Public Relations, Informatica, Handel, Verkoop, Secretariaat-Talen, Boekhouden-Informatica